02 mars 2006

Vinterns hårda grepp
Ja att vintern håller sitt hårda grepp om Hunnebostrand framgår klart på vidstående bilder som jag plåtade idag här i Hunnebo. Hunnebo lera ligger istäckt och gatorna är fulla med snö. Vi har nu haft snö sedan i december och det är inte utan att man börjar längta efter våren.

Som också framgår förbereder Joakim och co. restaurang Kanten med nytt golv i uteserveringen på bryggan inför sommarens anstormning.

Ronald

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tenke meg at dere lenkter etter varen. Vi har det bare bra he. Solen varmer ca 16 grader om dagen men ca 1 om natten. Kirsebaer treden blomster :)
Anita

Annemor sa...

Høres ut som dere har samme vintervær som i Oslo. Prøvde å legge inn mine kommentarer forrige dagen, men det ser ikke ut som de har kommet i gjennom!
Etter at jeg fikk julebrevet fra Elin, har jeg med jevne mellomrom vært inne og lest på blogen. Morsomt for meg å følge med og dessuten interessant å se hva dere holder på med.
Jeg var også inne og tittet på Brian's blog og ble rent nostalgisk av å se alle de fine bildene han har lagt inn fra Nord-Norge. Spesielt var det også å se bildet av Arne, Elin og Brian i Storgata i Tromsø. Har ikke sett Brian siden han var baby, og så besøkte jeg jo "gata" og Dagrun og Arne da koret mitt hadde konsert i Tromsø for noen få år siden. Det var et svært hyggelig minne å ta med seg!
Her i Oslo er alt vel, men mye snø.
Min store dag blir feiret 3. juni, så jeg håper du har anledning å komme, Elin! Det hadde vært svært hyggelig!
Stor vinterklem fra Anne (Annemor) og den firbeinte (Rufsa)