28 december 2009

God fortsättning!!

Vi har haft en underbar jul i Sälen, trots förkylningar och lite skidåkning. Pernilla fick iallafall prova på slalom igen, det var många år sedan sist. När vi kom upp var det minus 20-25 grader, och massor med snö. Vi hyrde två stugor så alla fick plats, Brian och Susanne, Novalie och Nataniel, Pernilla, Josefine och Aleks med 8 veckor gamla T-rex (hon är mycket gulligare än namnet) och så Ronald och jag.
Som alltid på julen så blev det mycket mat och ännu mera julklappar. Novalie fick skidor, så dom var hon ute och åkte med. Hon lekte flitigt med sina julklappar och gulligare, snällare och smartare unge finns inte (tycker farmor).
Nataniel, 7 månader, var lite förkyld men snäll och glad och jättesöt. Lilla hunden gjorde inget väsen av sig, men kunde inte vara ute i kylan.
Det snöade en del mens vi var där och hemfärden gick bra för oss alla men sakta i snömodd, oplogade vägar och mycket trafik.
Nyårsafton skall Ronald och jag vara ensamma och bara njuta, äta goda hummerrätter och ha det mysigt. Pernilla skall fira i Göteborg.
I början på januari åker hon tillbaka till Alabama.

Inga kommentarer: