19 juli 2009

Tur-retur Erlangen

I tisdags gjorde vi något nytt, vi flög med Ryanair från Säve till Frankfurt Hahn för några hundralappar, mycket smidigt och on time, fri sittning etc. På Hahn väntade hyrbil och vi körde till Erlangen (ca. 3 timmar). Vi stannade 2 nätter, Ronald var på styrelsemöte och jag shoppade. Jag passar alltid på att handla när vi är i Tyskland, där finns dom fina "damkläderna", byxor i olika längder, fina blusar etc. Vi åt ute på mysiga restauranger och njöt av sommarvärmen, På tillbakaresan körde vi Romantische Strasse, fikade på bäckerei och handlade bröd som bara tyskar kan baka (och danskar).
Nu är vi hemma i regnrusket igen!! Inget mig emot, jag läser den ena boken efter den andra och har slutat sola mig. Efter 40,50 år i solen har jag entligen förstått hur farligt det kan vara. Hoppas det inte är för sent, jag har aldrig kollat mina "prickar".
I går var Ronald ute och plockade ca. 6-7 liter kantareller, gott!!

Inga kommentarer: