19 januari 2009

Livet går vidareRosor i januari!
Vi är inte så flitiga att skriva på bloggen, men januari är en åtehämtningsmånad och det händer inte så mycket. Ronald är tillbaka i politiken, Rotary och konsultarbete och jag sköter min hälsa så gott det går. Men förkylningarna avlöser varandra, just nu år det hosta. Nu längtar jag verkligen till semestern i februari, en riktig långresa igen. Vi skulle egentligen åka till Kambodja och Vietnam men resan blev inställd pga för få deltagare. Nu blir det annat i stället, skriver om det senare.

Pernilla är tillbaka i Göteborg efter ett par månader på praktikjobb här i kommunen. Hon var hos läkaren och fick vacciner i båda armar och ben samt malariatabletter, koleramedicin etc. inför 8 veckors resa till Kenya. Det är ett gäng arkitekter som skall dit som en del av utbildningen (5 året på Chalmers).
Hon var förresten på Rotaryklubben i Kungshamn förra veckan och höll föredrag och visade bilder från sitt studieår i Japan.

Kära lilla barnbarnet Novalie har haft sin första maginfluenca, jobbigt för alla 3 i familjen.

Vi har fått lite snö här inatt men den försvinner nog lika fort som den kom, och bra är det så att jag kan fortsätta mina dagliga promenader med stavarna.

1 kommentar:

gloryvie sa...

Ja Elin alla får vi en del av något. Själv gick och vrickade foten så golfen har fått vila ett par veckor nu.
Trist, men så tänkte jag att lite sol och värme kunde inte skada och imorgon bitti sticker jag till Egypten.
Känner igen det med nådynestick, fick min beskärda del när jag åkte iväg 2 månader till Kenya och Seychellerna, men så har jag idag fortfarande ett bra skydd.

Hoppas ni får en fin resa i februari.

Vivianne