05 maj 2008

Innehållsrik helg i Stockholm

Efter besök av Eva och Marcus ett par nätter i Hunnebo och uppvaktning på morgonen på Elins födelsedag åkte vi till Stockholm för att stanna i två nätter. Efter incheckning på nya Clarion Sign vid Norra Bantorget hann vi med shopping innan vi åt middag med Bosse och Veiny på Riche. På shoppingen (i Sturegallerian) träffade vi Caroline och Karl, som också var på kort visit från England.

På lördag hämtade vi Brian och Novalie (Susanne var sjuk) för en tur ut till Vaxholm via Täby Kyrkby där vi träffade Dan och Tina och tittade till vårt gamla hus.
Vädret var strålande med skir grönska och vitsippor. Lunch åt vi på kajen i Vaxholm.
Väl tillbaks på Kungsholmen lämnade vi Brian och drack eftermiddagskaffe hos Björn och Anita med Novalie. Åter på Sign hotell igen där vi tillbringade en stilla kväll med Novalie, som var så glad och snäll och sov som en stock hela natten.

På söndag morgon återlämnade vi Gullungen hos längtande föräldrar. Sen tog vi en tur till Viby för fm-kaffe hos Marcus och Eva. Det var redan sommar i trädgården. Avslutningsvis åt vi en jättegod lunch hos Britt och Ingemar i Kungsängen innan vi drog hem till lugnet i Hunnebostrand igen.Inga kommentarer: