24 oktober 2007

Dubbelarbete för en tid

I ett av de bolag jag sitter i styrelsen har jag nu sedan en tid hoppat in som VD på halvtid. Det är naturligtvis en utmaning som är både spännande och arbetsbetungande. Detta uppdrag är under en övergångsperiod då vi rekryterar ny VD och både för företaget och mig själv bör denna period vara så kort som möjligt. Det är naturligtvis intressant att notera att man vid min ålder fortfarande är attraktiv!

Mitt politiska liv sedan årsskiftet tar ju annars ungefär halvtid så jag är därmed heltidarbetande. Om jag nu inte haft VD-jobbet så skulle jag nog ändå ha jobbat nästan heltid inom politiken. Jag brukar säga att man kan lägga ner hela sitt liv ja nästan dränka sig i politiken. Det är sannerligen inte för pengarna man jobbar politiskt. Utan snarare är det för att man hoppas kunna göra en insats för det samhälle man bor och verkar i.

Just nu sitter jag i Helsingborg som VD. Jag kör hem ikväll till Hunnebo och har beredning av nästa MoB-nämndsmöte (som är den 8/11) i morgon på kommunkontoret.
Ronald

Inga kommentarer: