05 augusti 2007

Efter en intensiv vecka...Nyss hemkommen efter en intensiv vecka som började i måndags med en mycket trevlig fest hos familjen Lidgren i Bovall. Därefter drog vi ner till Helsingborg på onsdags morgon för styrelsemöte i Uddcomb Engineering och middag på kvällen.

På torsdag åkte vi en shoppingrunda till IKEA i Älmhult, Svennssons i Lammhult, Kosta Outlet, Orrefors och Åfors för att slutligen äta middag och övernatta i Kosta.

På fredag var det dags för den årliga träffen med POK-gänget dvs vi som byggde Oskarshamn 3. Alla slöt upp mangrannt med respektive. Lucnh i Simpevarp följdes av föredrag om O3-ans utveckling under de 22 år som gått efter driftsättningen. Vi fick också höra att O3 nu skall bli i klass med världens största reaktorer efter nästa års effektökning till 1450 MWe. På kvällen åt vi en flott middag på Fredriksbergs herrgård. På lördag var Elin och Lena och shoppade innan de hämtade Kerstin och åt lunch hos Anita på Kråkelund. Jag åkte ner i Äspö-tunneln till 450 meters djup med POK-gänget och tittade på den forskning som sker kring hur kärnavfallet skall omhändertas. Tack för ett mycket bra arrangemang av Rolf och Siv.

Efter champagne-provning hemma hos Kerstin och Sven bjöds Elin och jag på fin middag på Badholmen i O-hamn, av våra goda vänner Kerstin och Sven, Lena och Lars, Barbro och Bosse samt Anita och Lasse. Tack för en mycket trevlig kväll.

Inga kommentarer: