14 november 2005

Storm på västkusten 14/11Idag blåser det 24 m/s vilket är lika med storm. Det innebär att man definitivt inte skall vara på havet. Som jag skrev i min senaste post har jag ju avslutat hummerfisket för denna säsongen och dessutom tagit upp båten. Det är jag tacksam för en dag som denna. Det är ju mörkt och grått ute så det är skönt att vara inne och snickra i källaren. Bilden här bredvid visar bara en lätt bris i hamnen och den andra hur Bohuslän ser ut.

Gillestugan börjar nu bli färdig och hör och häpna sotaren kom på besök i torsdags. konstaterade att det var stopp i rökkanalen förmodligen pga cement som man spillde då man murade om skorstenstoppen 2000. sagt och gjort högg jag mig in på skrostenen och efter att ha hacakt upp ett hål en dryg meter upp lyckades jag rensa bort cementen med lite våld. Nu är det mycket bra drag så det är bara att montera in kaminen en Jötul F3.

Under fredag-lördag var Elin och jag i Oskarshamn. Jag på jakt och Elin på shopping. Jaktutbytet blev bara två harar men Elin lyckades bättre i sin shopping. På fredag åker vi till Malmö för den årliga jubilar- och pensionärsfetsen där jag skall premieras för att jag gick i pension i april. Det blir resecheck denna gången. Tog en guldklocka när jag hade gjort de 25 åren.

Ronald

Inga kommentarer: